Enkele korte wenken en tips voorafgaand aan het bezoek…

 

Voor een vlekkeloos verloop van Hoog Bezoek is de voorbereiding erg belangrijk. Voor de goede orde nemen graag nog even een aantal belangrijke punten met u door.

Op het afgesproken tijdstip zal de Sint met minstens twee van zijn Pieten aanbellen bij u thuis. Uiteraard nemen we strooigoed mee. Terwijl één van de pieten alvast uw huis binnengaat en een lied inzet met de kinderen, heeft u nog voldoende tijd om met de hoofdpiet het volgende af te handelen:

  • Wij ontvangen van u 'iets' op papier over de aanwezige kinderen
  • Uw bijdrage voor het bezoek, discreet in een gesloten enveloppe
  • Overleg: waar eventuele pakjes staan?

Iets op papier over de kinderen

 

Als aanknopingspunt voor een gesprekje ontvangt Sint graag wat informatie over de kinderen (en andere aanwezigen) op papier. In zo'n 10-15 regels  p.p.

 

Denk daarbij aan: de naam en leeftijd en een beschrijving in een aantal korte steekwoorden zoals bijvoorbeeld: hobby's, school, behaalde zwemdiploma's, strikdiploma's en andere bijzondere gebeurtenissen uit het afgelopen jaar. Evt. iets over de aanwezige volwassenen (voor het geval er tijd over is).

Vermeld niet alleen de namen van de kinderen, maar ook bijvoorbeeld die van aanwezige opa's en oma's of oom's en tante's, enz.

 

Verzoekje van de Sint: "Het hoeft niet -mooi- te zijn, maar schrijf beknopt, leesbaar, duidelijk en liefst flink groot (bijv. Arial 18)."

Bijdrage

Graag ontvangt Hoofdpiet bij de deur een gesloten enveloppe met daarin uw bijdrage voor uw huisbezoek. 

 

De prijs voor een huisbezoek bedraagt € 40,-.

 

(NB 1: voor scholen, bedrijven en instellingen gelden andere tarieven)

(NB 2: Hoofdpiet kan géén geld wisselen)

Duur van het bezoek

Een huisbezoek duurt gemiddeld zo'n 15 tot 20 minuten, tenzij anders met u werd afgesproken.

Waar staan de pakjes ?

Wanneer u wilt dat Sint ook pakjes uitdeelt (meestal 1 cadeautje per kind), bespreek dan met de Hoofdpiet waar die pakjes staan.

 

Sint deelt bijvoorbeeld iedereen een pakje uit. Deze uitdeelcadeaus kunt u dan het beste (voorzien van naam!), bovenop de eventuele overige geschenken leggen, of in een apparte zak erbij...

Het is handig met Hoofdpiet af te spreken welke cadeaus eerst mogen.

contact

Wij zijn ten tijde van de huisbezoeken voor u bereikbaar via onze Sintmobiel, nummer 06 - 19 20 20 96.

U mag er van uitgaan dat wij rond het afgesproken tijdstip bij u zullen zijn. In geval van mogelijke (aanzienlijke) vertraging, zullen wij telefonisch contact met u opnemen.

SINT maakt theater ©