Sint digitaal op bezoek?

Hoe gaat dit in zijn werk?

In een filmpje praat Sinterklaas vanuit zijn werkkamer samen met de Pieten met de kinderen. Naar aanleiding van de gegevens die u ons toestuurt, heeft de Sint een persoonlijk woord voor elk kind apart. Als u ook nog aangeeft waar de pakjes liggen, kunnen Sint en Pieten daar nog een leuke hint over geven aan het eind van het videobericht. Het filmpje zal ongeveer 10 minuten duren en sturen we in hoge kwaliteit naar u toe.

Neem contact op

Bel of mail met ons secretariaat om een digitaal bezoek aan te vragen. 

 

mail: info@sintmaakttheater.nl 

 

Zo nodig belt u met onze Sintmobiel: 06 19 20 20 96

(vermeld duidelijk uw naam en telefoonnummer, dan nemen wij contact met u op).

 

Informatie over de kinderen

 Als aanknopingspunt voor wat de Sint in het filmpje tegen de kinderen zegt, willen we graag wat informatie over de kinderen (en andere aanwezigen). In zo'n 10-15 regels p.p.

 

Denk daarbij aan: de naam en leeftijd en een beschrijving in een aantal korte steekwoorden zoals bijvoorbeeld: hobby's, school, behaalde zwemdiploma's, strikdiploma's en andere bijzondere gebeurtenissen uit het afgelopen jaar. Evt. iets over de aanwezige volwassenen (voor het geval er tijd over is).

 

Verzoekje van de Sint: "Het hoeft niet -mooi- te zijn, maar kort en krachtig."

 

Uiterste data

Wilt u een digitaal bezoek boeken, dan ontvangen we graag uiterlijk woensdag 23 november wat gegevens van de kinderen in onze mail. De filmpjes nemen we op met een professionele cameraman, die ze ook bewerkt.

 

Uiterlijk donderdag 1 december sturen we het filmpje per mail naar u toe. Middels een betaalverzoek per mobiel kan dan betaald worden.

 

Wat kost een digitaal huisbezoek?

Het bedrag voor dit digitale bezoek is €35 voor 10 minuten. We kunnen dan maximaal 5 kinderen toespreken. Mochten er meer zijn, dan kunnen we voor €25 meer tot 10 kinderen toespreken.

Sint op Stelten ©