Weer geslaagde intocht in de winkelstraat van Sluitersveld en in wijkcentrum de Trefhoek

ALMELO Sluitersveld 23-11-2013

Ook dit jaar bracht de Sint met meer dan 25 van zijn Pieten een bezoek aan de winkelstraat van het Sluitersveld.

De drumfanfare uit Delden speelde gezellige Sinterklaasliedjes terwijl de Sint vanuit een stijlvolle koets zichtbaar genoot van de vele kinderen die voor hem en de Pieten gekomen waren. De Pieterbazen kwamen strooigoed tekort voor de enorme kindermassa die aanwezig was.

Na ontvangst door wijkwethouder van Marle, gingen de kinderen die kaartjes hadden het wijkcentrum de Trefhoek binnen om verder te feesten. 

Binnen bleek dat er een Piet was meegekomen die zijn Pietendiploma nog niet had. Dat werd door de kinderen snel opgelost door hem allerlei opdrachten te geven. De Sint kon hem daarna zijn diploma geven, waarna er natuurlijk nog werd gezongen en gedanst. 

Dit jaar was de bingo voor de kinderen van 8 tot 12 jaar ook weer nieuw leven ingeblazen. Ook hier kwamen de Sint en Pieten nog een paar nummertjes draaien. 
Het was weer een geslaagd feest. Op de site van de Veldgeuzen zijn foto's te bewonderen.

 

Klik hier om naar de site te gaan.

                               

Grapjespiet haalt grappen uit in Wijkcentrum de Trefhoek

ALMELO Sluitersveld 19-11-2011

In wijkcentrum de Trefhoek had de Grapjespiet had weer één van zijn streken uitgehaald. Nog vóórdat de Sint binnenkwam moesten de kinderen op zoek naar een verborgen sleutel. Grapjespiet had voor de grap veel lege dozen ingepakt.

<< Klik op de foto’s voor een vergroting